Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Δελτίο Τύπου 27.9.2017. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 22, 23, & 24 Σεπτεμβρίου 2017.


Δελτίο Τύπου 27.9.2017.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σχολείο Εκπαίδευσης Θαλάσσιας Επιβίωσης στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 22, 23, & 24 Σεπτεμβρίου 2017. 
Το Σχολείο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την πιστοποίηση του Διϊδρυματικού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με τίτλο "Ανάλυση και Διαχείριση Ανρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών", της Πυροσβεστικής Ακαδημίας που ανήκει στο Πυροσβεστικό Σώμα της χώρας μας παρέχοντας 7ετή διάρκεια ισχύος σε όλους τους εκπαιδευόμενους. Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής μεγάλη ήταν και η συμμετοχή στην εκπαίδευση του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε από Εισηγητές - Εκπαιδευτές της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, του ERC, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού. Το Σχολείο πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Αττικής, των Ενόπλων Δυνάμεων, τη συμμετοχή και τη συνεργασία του Λιμενικού Σώματος, του Μετεωρολόγου Αναστάσιου Αρνιακού, της σχολής Ιnternational Divers Diving School που παρείχε και ειδικούς εκπαιδευτές για την μέριμνα των ΑΜΕΑ, της Δασοπροστασίας Παπάγου, της Lifeguard Hellas, της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας SAR 312, της ΕΔΙΚ Ιεράπετρας, του Ερυθρού Σταυρού, και άλλων εθελοντικών ομάδων με πανελλαδική δράση και δικτύωση. 
Στο χαιρετισμό έναρξης και απενημέρωσης του Σχολείου παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο κ. Ηλίας Ψινάκης Δήμαρχος Μαραθώνα, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτηρόπουλος ο οποίος και συμμετείχε ενεργά σε όλη την εκπαίδευση του Σεμιναρίου και το ολοκλήρωσε επιτυχώς, η κ. Ιωάννα Τσούπρα Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Αττικής, ο κ. Νάσος Αναγνωστόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, ο κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ο Προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας κ. Δαβάκης, η Προϊσταμένη Σχεδιασμού Πολιτικής Προστασίας Δρ. Ασπασία Καραμάνου η οποία ήταν και εισηγήτρια της εκπαίδευσης, ο κ. Σπυρίδων Μακρής από την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων κ. Γεώργιος Τσιπριάνης, o κ. Γεώργιος Περράκης Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων, οι δύο χειριστές του αεροσκάφους κ.Παναγιώτης Καραγάτσος και κ. Παναγιώτης Αγριτέλης, Μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πιλότων, ο Πλωτάρχης ΠΝ Γεώργιος Λογοθέτης Πλωτάρχης ΠΝ, ο Αντισμήναρχος Νίκος Γκαιδογιάννης, ο Αρχισμηνίας Παναγιώτης Κουτσούκος, ο Χειρουργός κ. Νικόλαος Δουλάμης, ο κ. Καπνόπουλος Χάρης Διασώστης πληρώματος ασθενοφόρου ΕΚΑΒ, ο κ. Γεώργιος Κουτουλάκης Αναπλ. Βουλευτής Αττικής ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ο κ. Ανδρέας Ζαρταλούδης Διευθυντής Πολιτ. Γραφ. κ. Μ.Καφετζή, ο Ταξίαρχος ΓΕΑ Β Μοίρας κ. Αθανάσιος Ντινόπουλος και εκπρόσωπος ΓΓΕΘΑ, 
ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης Μέλος Ε.Δ.Ε. και Υπεύθυνος Σπουδών Δ.Δ.ΠΜΣ., ο Αντιπλοίαρχος Ρουσσάκης Ιωάννης, Εκπρ. Υ.Ε.Ν. και Α/ΛΣ, ο κ. Ευστάθιος Ανθόπουλος, Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ΑΝ.ΕΛ., ο Σημαιοφόρος Λουπατσάρης Νικόλαος, Διοικητής Ελικοπτέρων ΠΝ, ο κ. Αλέξανδρος Γιάγκος με την σύζυγο του, ο κ. Κωνσταντίνος Καββαδίας, Double Action, ο κ. Γεώργιος Καραμανλής, Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Δ.Α.Α., ο κ. Μιχαήλ Γατζούκης, Διοικητής Ελικοπτέρων, ο κ. Βλάχος Νικόλαος, Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ε.Δ., ο Αντιπλοίαρχος Καμάρας Δημήτριος, 353, ο Ανθυποπλοίαρχος Τσιτωνάκης Νεκτάριος, 353, ο Αντιπλοίαρχος Ράπτης Κωνσταντίνος, Γ.Ε.Ν., ο κ. Θεόδωρος Λάγιος, Διεύθυνση Αμυντικής Πολιτικής Γ.Ε.ΕΘ.Α., ο Αντιστράτηγος ε.α. Φιλιππάκος Τζανέτος, ΕΛ.ΑΣ., ο Αναπλ. Γεν. Γραμμ. Υπ. Εσωτερικών Αστυν. Διευθ. Παπαδήμος Θανάσης, ο Υπασπ. Γεν. Γραμμ. (20) Πυρονόμος Νικολόπουλος Ιωάννης, 7ος Πυρ. Σταθμός Δάφνη, ο Υποδιοικητής του 1ου Π. Σ. Ιωάννης Κουσαρίδας, ο κ. Βίγλας Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών (Κ. Πατήσια) καθώς επίσης Εκπρόσωποι του Συλλόγου ΠΑΣΠΑ κάποιοι από τους οποίους συμμετείχαν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία ενώ σημαντική στάθηκε και η συνεργασία του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
Ακολουθεί Δελτίο Ειδήσεων του ESTIA TV αποκλειστικού χορηγού κάλυψης σε όλη τη διάρκεια του Σχολείου ΣΕΘΕ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost