Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τρεις από τους σημαντικότερους αθλητές της ελεύθερης κατάδυσης έφτασαν στην Αμοργό για να πάρουν μέρος στο πρώτο Διεθνές Τουρνουά Authentic Big Blue


Lozano, Berger, Zharkova στην Αμοργό για το Authentic Big BlueΤρεις από τους σημαντικότερους αθλητές της ελεύθερης κατάδυσης έφτασαν στην Αμοργό για να πάρουν μέρος στο πρώτο Διεθνές Τουρνουά Authentic Big Blue. Ο Ισπανός Miguel Lozano, ο Ελβετός Pascal Berger και η Ουκρανή Nataliia Zharkova έχουν κατακτήσει παγκόσμιους τίτλους και έχουν καταδυθεί σε απίστευτα βάθη ωστόσο ήρθαν στο νησί των Κυκλάδων για να αγωνιστούν σ’ ένα μέρος με ιδιαίτερη σημασία για εκείνους. Το «Απέραντο Γαλάζιο» του Luc Besson ενέπνευσε πολλούς αθλητές να ασχοληθούν με την ελεύθερη κατάδυση και η επιθυμία τους να βουτήξουν στα νερά της Αγίας Αννας όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας, γίνεται πραγματικότητα μέσω του Authentic Big Blue.   


Οι αφίξεις των πρωταθλητών ελεύθερης κατάδυσης άρχισαν την περασμένη Τρίτη. Βρίσκονται ήδη στην Αμοργό και πραγματοποίησαν τις πρώτες τους προπονήσεις στην Αγία Αννα, ο Memo Arikok από την Τουρκία, οι Kerry Hollowell και Mandy Sumner από τις ΗΠΑ και ο Homar Leuci από την Ιταλία.

Συνολικά, έχουν δηλώσει συμμετοχή την πρώτη χρονιά του Authentic Big Blue 36 αθλητές, 28 άνδρες και οκτώ γυναίκες από εννέα χώρες.


Ακολουθεί η λίστα των συμμετοχών:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost