Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Κατράκειο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας  στο Κατράκειο.

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΑΜΠΡΑ

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον Κωστή Μαραβέγια σ' ένα κατάμεστο από κόσμο Κατράκειο. Μια πολύ ωραία συναυλία  με εντυπωσιακούς φωτισμούς και ένα ένθερμο κοινό.

Μια ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν μας καλωσόρισε στο "Κατάστρωμα" του  με τον "Φάρο" . Η εντυπωσιακή του σκηνή   έμοιαζε με κατάστρωμα καραβιού.

Ο Μαραβέγιας είπε πολλά απ' τα δικά του τραγούδια.  Αλλά είπε και δυο τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι -το "Ανάθεμα το γινάτι σου" και το "Πες μου μια λέξη" -και  το παραδοσιακό "Ανέβηκα στην πιπεριά".Μια ξεχωριστή στιγμή είναι όταν ο Μαραβέγιας είπε τις "Παρτίδες" του Μανώλη Χιώτη διασκευάζοντας τους "μάγκες" σε "hipster".  Ο Μαρεβέγιας εκτός απ' το ότι τραγούδησε έπαιξε ακορντεόν, κιθάρα, αρμόνιο και πιάνο. Στο "Φίλα με ακόμα" και στην "Όμορφη πτώση"

σηκώθηκαν όλα τα κινητά καθώς και του Μαραβέγια και ήταν μια πολύ ωραία στιγμή. Όλοι όσοι βρεθήκαμε εκεί περάσαμε  δυόμιση ώρες κεφιού και χαράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost