Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ :ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΓΚΟΛΟΦΚΙΝ

ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΓΚΟΛΟΦΚΙΝ
Πραγματκό σεμινάριο επαγγελματικής πυγμαχίας αυτός ο αγώνας. Θα μείνει στην ιστορία αυτό το παιχνίδι. Προτείνω στους πυγμάχους του ΣΕΠ να βάλουν τουλάχιστον δέκα φορές στο ριπλέι αυτό το παιχνίδι καρέ καρέ, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο, γιατί κάθε τους κίνηση είναι ένα μάθημα επίθεσης ,άμυνας ,αποφυγής κι αντιχτυπήματος.
Απαιτώ όμως από όποιον θέλει να λέει ότι έχει την παραμικρή σχέση με το μποξ, να βάλει τουλάχιστον 100 φορές στο ριπλέι την ανίδραση Γκολόφκιν μετά το αποτέλεσμα. Σεμινάριο επαγγελματισμού και αξιοπρέεπειας. Επειδή η Ελλάδα έχει δυστυχώς πολλούς πυγμάχους, ευτυχώς όχι όλοι, που όχι μόνο δεν ανέχονται να χάσουν, αλλά ούτε καν να βγουν ισόπαλοι, ας αναλύσουν όσο μπορούν το βλέμμα, το χαμόγελο, την αξιοπρεέπεια Γκολοφκιν που για μένα είναι το μεγαλύτερο μάθημα αυτού του αγώνα, γιατί αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι η κορυφή στο μποξ δε θέλει μόνο χέρια αλλά κυρίως προσωπικότητα. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, όλα τα άλλα τα είπαν τα πρόσωπα των δύο πυγμάχων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost