Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Άλσος Βεΐκου η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση Εργασιακού Αθλητισμού!

«ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017»

Στο Άλσος Βεΐκου η μεγαλύτερη ετήσια συνάντηση Εργασιακού Αθλητισμού!

Aπό τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου, στο ‘Αλσος Βεΐκου, θα χτυπάει η «καρδιά» του εργασιακού αθλητισμού! Στο Γαλάτσι θα διεξαχθούν εκείνες τις ημέρες οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρείες και οργανισμούς στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού που έχει γίνει θεσμός καθώς μετρά, ήδη, πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.


Αυτή τη χρονιά, στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις, στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι, θα διεξαχθούν αγώνες που θα περιλαμβάνουν τέσσερα ομαδικά αθλήματα και πέντε ατομικά. Για 6η συνεχόμενη χρονιά, εργαζόμενοι από ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και φορείς, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες θα συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη γιορτή εργασιακού αθλητισμού.

Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & HealthHOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Αποτελεί αναγνωρισμένο  μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.
Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2017 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Φορέας Υλοποίησης των αγώνων είναι το Sportcamp, το προπονητικό κέντρο που διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών αθλητικών διοργανώσεων.
Ενδεικτικές συμμετοχές από εταιρίες και οργανισμούς στους αγώνες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Φουρλή, Cosmote E-value,Παπαστράτος, CMM, Latsis Shipping Ltd, Ελληνικά Πετρέλαια, Revoil, Media Strom, Mednet, TUV Austria, Ελληνικά Χρηματιστήρια κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. 210 7232909

http://www.facebook.com/HOCSH   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost