Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Λάμψη Ολυμπιονικών στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, στη Δ.Ε.Θ.!Λάμψη Ολυμπιονικών στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, στη Δ.Ε.Θ.!Τη λάμψη μιας πλειάδας Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών θα έχει ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και αναμένεται να ξεπεράσει σε επιτυχία όλους τους προηγούμενους!


Εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται και δηλώνουν συμμετοχή καθημερινά στο Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον Πύργο του ΟΤΕ (είσοδος από νότια πύλη, Πλατεία ΧΑΝΘ).
Ο χώρος λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της 82ης Δ.Ε.Θ. (Σαβ - Κυρ: 10:00-22:00, καθημερινές: 16:00-22:00).

Από το Περίπτερο του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης πέρασαν και αρκετοί σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού, που δήλωσαν συμμετοχή και έκλεισαν θέση στην εκκίνηση είτε του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ., είτε του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ..

Ανάμεσά τους ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος μαζί με την αθλήτρια - θρύλο του ελληνικού στίβου και Πρόεδρο της Ο.Ε., Βούλα Πατουλίδου, επισκέφθηκε το Περίπτερο του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, όπου δέχθηκε το καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή της διοργάνωσης, Δρόσου Χριστόπουλου.

«Αυτή η διοργάνωση έχει γίνει θεσμός και μαζί με τον Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’ είναι ό,τι πιο όμορφο έχει η πόλη μας. Αξίζει να έχει την στήριξη και την συμμετοχή όλων μας! Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, μαζί με ανθρώπους κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα αλλά και δρομείς από κάθε γωνιά της γης, θα βρεθούμε και πάλι στην εκκίνηση. Η διαδρομή του Νυχτερινού είναι άψογη και περνά από τα ωραιότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ τα άτομα που εργάζονται για τη διοργάνωση κάνουν φανταστική δουλειά», ανέφερε ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του δίζυγου, Βασίλης Τσολακίδης, ο οποίος θα είναι και φέτος παρών στην εκκίνηση του Δρόμου Υγείας 5.000 μ..

«Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το μεγάλο πανηγύρι χαράς, τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο, στις 14 Οκτωβρίου! Όποιος δεν έχει νιώσει μέχρι τώρα αυτή την εμπειρία, ας μην χάσει φέτος την ευκαιρία!», τόνισε από την πλευρά της η Βούλα Πατουλίδου και συμπλήρωσε:
«Είναι μία εξαιρετική δράση και αξίζει να πούμε ‘μπράβο’ σ’ αυτούς που κάποτε ξεκίνησαν αυτήν την ιδέα. Πλέον ο ‘Νυχτερινός’ είναι θεσμός, όπως και ο Διεθνής Μαραθώνιος ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’ που πραγματοποιείται κάθε Απρίλιο. Αυτές οι επιτυχημένες, αναγνωρίσιμες διοργανώσεις, μπορούν πλέον εύκολα να προβληθούν και στο εξωτερικό, έτσι ώστε η Θεσσαλονίκη να γίνει πιο αναγνωρίσιμος προορισμός αθλητικού τουρισμού».


Ως την Τετάρτη 20/09 παρατείνονται οι ομαδικές εγγραφές
για το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου!


Την πενθήμερη παράταση των ομαδικών εγγραφών αποφάσισε η Οργανωτική Επιτροπή του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενη στο εντυπωσιακό ενδιαφέρον για συμμετοχή στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου.

Η αρχική προθεσμία για την υποβολή των ομαδικών εγγραφών έληγε απόψε, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Δεχόμενη το αίτημα δεκάδων ομάδων για ολιγοήμερη παράταση και προκειμένου να ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων, η Ο.Ε. αποφάσισε να μεταθέσει την προθεσμία για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία λήξης και των ατομικών εγγραφών.

Κάθε επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, μια παρέα φίλων, ακόμη και η οικογένεια μας μπορεί να δημιουργήσει το δικό της “running team”. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πάνω απ’ όλα όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη νυχτερινή αθλητική εκδήλωση της πόλης μας, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ της χώρας μας!

Επιπλέον, για όλες τις ομάδες που θα συγκεντρώσουν 50 συμμετοχές και άνω, η Οργανωτική Επιτροπή θα προσφέρει 10% δωρεάν συμμετοχές στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.! Δηλαδή, μία ομάδα που θα δηλώσει συνολικά 50 δρομείς, θα καταβάλει αντίτιμο συμμετοχής για τους 45 από αυτούς και θα εγγράψει δωρεάν τους υπόλοιπους 5 δρομείς στο Δρόμο 5.000μ., μία ομάδα που θα έχει 80 συμμετοχές θα καταβάλει αντίτιμο για 72 δρομείς, κ.ό.κ..

Οι δωρεάν συμμετοχές σε ποσοστό 10% ισχύουν για όλα τα “running teams”, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων που θα δημιουργήσουν οι συνεργαζόμενοι φορείς κοινωνικής προσφοράς, οι αθλητικοί σύλλογοι, τα γυμναστήρια, κλπ., εξαιρουμένων μόνο των ομάδων που θα δημιουργήσουν η ΕΟΣΛΜΑ-Υ και οι χορηγοί της διοργάνωσης, για τους οποίους ισχύουν ειδικές συμφωνίες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360) ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Η εκκίνηση των 21,1 χλμ., θα δοθεί με τη δύση του ηλίου στις 18:45, ενώ η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., στις 21:15.

Θα είμαστε όλοι εκεί!ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost