Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πληρης αποτυχια της διοργανωσης CROSS THE EURO CANAL .Πληρης αποτυχια της διοργανωσης CROSS THE EURO CANAL .
καλύτερη η περσινή Διοργανωση


Ioannis Kifonidis To απόλυτο φιάσκο. Και ξέρω καλά τι λέω και δεν το λέω σκόπιμα ή για λόγους 

εντυπωσιασμού. Το ζήσαμε χθες στο αλμυρό πετσί μας, πιο αλμυρό δε γίνεται.
Γιατί φιάσκο? Μα γιατί ένας αγώνας που διαφημίζεται ως αγώνας που πας με το ρεύμα ή σε πάει κιόλας αυ
τό, και τελικά ούτε στα μισά , πολύ πριν τα μισά, για πολλούς κολυμβητές σχεδόν από την αρχή, το ρεύμα είναι αντίθετο , με ποιά λογική ο αγώνας αυτός έγινε όπως έγινε. 
Οι φετινοί διοργανωτές και λυπάμαι που το λέω, γιατί τους γνώρισα προσωπικά, δε χειρίστηκαν όπως έπρεπε το θέμα. Δεν επέδειξαν ανακλαστικά. Γιατί δε θεωρώ ανακλαστικά το να βγαίνουν τα σκάφη και να μαζεύουν τους κολυμβητές, παρά μόνο για λόγους ασφαλείας. Γιατί όσες και όσοι συμμετείχαν δεν πήγαν απλά για να κολυμπήσουν και ότι γίνει, αλλά για να ταξιδέψουν μέχρι τέλους με το ρεύμα και να νιώσουν το δέος της Διώρυγας κολυμπώντας.
Δεν ήταν αγώνας εντελώς ανοιχτής θάλασσας, όπου ακόμη και τα ρεύματα ή το κύμα ένας κολυμβητής θα το διαχειριστεί όπως μπορεί. Ήταν ένας αγώνας που το αντίθετο ρεύμα, αυτό που σε πάει πίσω, όχι απλά δε σ αφήνει να συνεχίσεις, έπιασε άλλους λίγο μετά τα μισά, άλλους μετά τα μισά, και πολλούς μα πάρα πολλούς, τη συντριπτική πλειοψηφία, είτε πολύ πριν τα μισά, είτε λίγο πριν τα μισά, είτε σχεδόν από την αρχή.
Άρα ανακλαστικά σε αυτή τη φάση είναι να περιμένεις μήπως αλλάξει το ρεύμα εντελώς και γίνει ευνοικό από την αντίθετη πλευρά, ώστε να αντιστρέψεις σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Γιατί αυτό έγινε πέρυσι, όπως με πληροφόρησαν κολυμβητές που συμμετείχαν στο Swim the canal 2017 (2016) , και γίνεται διεθνώς.
Εάν ειλικρινά στη φιλοσοφία των διοργανωτών και στην προκήρυξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αγώνας challenge σε σχέση με το ρεύμα , τότε είναι ευθύνη 100% του κολυμβητή να συμμετέχει, να κολυμπήσει και να τερματίσει. 
Τα ερωτήματα είναι τα εξής:
1. Οι διοργανωτές είχαν συμβούλους κολυμβητικούς και αθλητικούς που να είναι παρόντες εκείνη την ώρα στον αγώνα προτού λάβουν την όποια απόφαση; 
2. Οι τεχνικοί της Διώρυγας δεν είχαν καμία ένδειξη για την πιθανότητα να αλλάξει το ρεύμα και σε τι χρονικό βάθος; 
Δλδ, δε μπορούσαν να ενημερώσουν ότι ίσως γίνει το ρεύμα αντίθετο και έτσι οι διοργανωτές να τροποποιήσουν ώρα εκκίνησης και σημεία εκκίνησης και τερματισμού; 
3. Παίζονται παιχνίδια ή κάτι άλλο που δεν ξέρουμε που δεν ενδιαφέρουν κανέναν κολυμβητή; 
4. Αλήθεια αυτοί οι αγώνες δεν πρέπει να γίνονται για να ευχαριστιέται ο αθλητής πρώτος από όλους; 
Αλλά λυπάμαι που θα το πω έτσι , και όχι ελαφρά τη καρδία, παρακαλώ , παρακαλούμε να διερευνηθεί πλήρως το γεγονός, γιατί πρώτον δεν παίζεις με την ασφάλεια, ειδικά όταν κολυμπούν ανήλικοι και ηλικιωμένοι, δεύτερον με την αγάπη των κολυμβητών για τους αγώνες και το νερό και τρίτον με τη νοημοσύνη του κόσμου.
Οφείλω να συγχαρώ τους συν-κολυμβητές μου και όλους τους κολυμβητές που απέσπασαν μετάλλια και τερμάτισαν , αλλά και όλους όσους συμμετείχαν και έκαναν πραγματικά υπερπροσπάθεια.
Η ομάδα μας SWIM OR DIE απέσπασε ειδική διάκριση για τη στήριξη στον αγώνα εφόσον ήταν η μαζικότερη και πολυπληθέστερη αποστολή.
Σκεφτήκαμε να αποχωρήσουμε και από την απονομή, αλλά αυτό θα ήταν σε βάρος των αθλητών, οπότε μείναμε μέχρι τη λήξη της.
Σε καμία περίπτωση όμως δε σήμαινε αυτό ότι στηρίζουμε τους διοργανωτές και νομιμοποιούμε τους επιεικώς ατυχείς-απαράδεκτους χειρισμούς τους.

Διαχείριση
Michael Antonoglou ΑΙΣΧΟΣ...


Andreas Kourkoutsakis ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΕΛΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΟΥ.?????????
Διαχείριση
Vivian Diavati Κ που ήταν η κυρία στο τέλος;;; κρυμμένη μέσα σε ένα γραφείο κλασσική Ελληνίδα πολιτικός!!! Έχετε το θράσος κ βγάζετε τα μούτρα σας στο διαδίκτυο!!!! Ανίκανοι...θα μου πεις στον αυτόματο έχετε την χώρα τον αγώνα θα διοργανώνετε σωστά!???
Διαχείριση
Γιαννης Νοταρας eiste geloioi να επιστραφουν τα χρηματα
Διαχείριση
Chris Assimakopoulos Εξαφανισμένοι όλοι οι υπεύθυνοι στο τέλος
Διαχείριση
Γιωργος Παντελεων Μόνο για φωτογραφίες είσαστε και ντόλτσε βίτα με το σκάφος... Και ο κόσμος πίσω πάλευε για τη ζωή του....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ 😱😱😱

Διαχείριση
Michael Antonoglou ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ σαν τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ ξεφτυλες.... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...
Διαχείριση
Donna Kaltsa Ελεος με τις φωτογραφιες....εχετε γινει ρεζιλι...φτανει....προσπαθηστε να τα αλλαξετε ολα......κ ιδιως την συμπεριφορα σας σε ολους εμας που σας τιμησαμε κ ηρθαμε....με κοπο...χρημα...χρονο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More