Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το ΣΕΠ, ρίχνεται και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης της κορυφαίας επαγγελματικής ζώνης της EBU η Μαρία Σεμερτζόγλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΠ 

Εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το ΣΕΠ,  ρίχνεται και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης της κορυφαίας επαγγελματικής ζώνης της EBU η Μαρία Σεμερτζόγλου, για δεύτερη φορά στην άκρως επιτυχημένη επαγγελματική της καριέρα. Είναι γνωστό ότι η Μαρία εδώ και χρόνια ανήκει στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας γυναικείας επαγγελματικής πυγμαχίας. 

Αυτή τη φορά η πρόκληση ήρθε από τη Νορβηγία.Θα διεκδικήσει τη ζώνη της EBU μες στη Νορβηγία στις 21 Οκτώβρη από τη Νορβηγή Καταρίνα Θάντερς. Ολοκληρώνοντας μια άκρως επιτυχημένη πορεία με τον Κώστα Αθανασόπουλο, η Μαρία θα αγωνιστεί σε αυτή την κορυφαία αναμέτρηση έχοντας στο πλευρό της το νέο της μάνατζερ από το εξωτερικό και στη γωνία της το σπουδαίο προπονητή Κώστα Ξακουστό, στον οποίο έχει τεράστια εμπιστοσύνη και προπονείται εντατικά μαζί του τους δύο τελευταίους μήνες. 

Με τον Κώστα Ξακουστό η Μαρία δε συνεργάζεται πρώτη φορά, αντιθέτως τους συνδέουν παρά πολλά, καθώς είναι ένας από τους παλαιότερους προπονητές της που την οδήγησε στο παρελθόν σε σπουδαίες επιτυχίες στην ερασιτεχνική της καριέρα. Στο πλευρό της επίσης και ο κορυφαίος προπονητής μυικής ενδυνάμωσης Σωτήρης Λώλης που τα 6 τελευταία χρόνια έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία  τη μυική ενδυνάμωση της Μαρίας. 
 Ανανεωμένη και πολύ καλά προετοιμασμένη με ένα ολοκληρωμένο και κορυφαίο τημ στο πλευρό της η Μαρία Σεμερτζόγλου σε συνεργασία πάντα με το ΣΕΠ, καλείται μες στη Νορβηγία να διεκδικήσει την κορυφαία ζώνη της EBU, που αποτελεί όνειρο κάθε ολοκληρωμένου επαγγελματία πυγμάχου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost