Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017

Κάλεσμα της Βούλας Πατουλίδου στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα της Βούλας Πατουλίδου 
στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


Τη λάμψη της Βούλας Πατουλίδου θα έχει ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, αφού το σύμβολο του ελληνικού στίβου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης απεύθυνε το δικό της κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους, ενόψει του νυχτερινού πάρτυ που θα στηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στην καρδιά της πόλης.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, σημερινή Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, έστειλε μήνυμα για μαζική συμμετοχή στη μεγαλύτερη φθινοπωρινή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας:

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου έρχεται ο Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, αυτό το απίστευτο πανηγύρι χαράς, όπου 20.000 άνθρωποι θα μαζευτούν εδώ, στο κέντρο της πόλης! Μη λείψετε!», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Πατουλίδου και συμπλήρωσε:
«Όλοι δηλώνουμε συμμετοχή στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο και στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ., στις για να ζήσουμε μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Θα είμαστε και φέτος εκεί!»
 
 Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

Οι ατομικές εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίουκαι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν θέση στην εκκίνηση χωρίς καθυστέρηση! Η προθεσμία ολοκλήρωσης των ομαδικών εγγραφών λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.
Η Ο.Ε. απευθύνει κάλεσμα σε όλους να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δια μέσου της ομάδας ενός εκ των κοινωνικών ιδρυμάτων, τα οποία υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από την διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς αυτής.

Δηλώσεις συμμετοχής - Τρόποι εγγραφής:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr
β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361
γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)
δ. Απευθείας στις ομάδες των φορέων κοινωνικής προσφοράς, που υποστηρίζουν και υποστηρίζονται από τη διοργάνωση στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης αυτής.
Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση των συνεργαζόμενων κοινωνικών φορέων υπάρχουν στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost