Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

«ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017» Αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή εργασιακού αθλητισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                       Πειραιάς, 05/10/2017«ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2017»  

Αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή εργασιακού αθλητισμού 
Αυτή τη χρονιά θα διεξαχθούν αγώνες σε 10 αθλήματα, τέσσερα ομαδικά (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ 5Χ5, μπάσκετ 3Χ3, μπιτς βόλεϊ 3Χ3) και έξι ατομικά (τένις, πινγκ πονγκ, μπόουλινγκ, σκάκι, darts και αγώνα δρόμου). Στο μπόουλινγκ θα υπάρχουν αγώνες και σε ατομικό και σε ομαδικό. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υψηλών προδιαγραφών και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν παρέα με συναδέλφους τους και να περάσουν ένα ευχάριστο αθλητικό τριήμερο. 
«Είναι η 6η χρονιά που διοργανώνουμε τους αγώνες. Θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικό χώρο από τους προηγούμενους και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Γαλατσίου για τη φιλοξενία τους στο Άλσος Βεΐκου. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό χώρο που συνδυάζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις με αυτές της αναψυχής και οι γονείς μπορούν να πάρουν και τα παιδιά τους και να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Αυτή τη χρονιά, τον θεσμό τον αγκάλιασαν και νέες εταιρείες - μέλη και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος», δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), Νίκος Κερασοβίτης.   
Η παραλαβή των διαπιστεύσεων από τους αθλούμενους θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου (14.00). Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τη γιορτή των απονομών που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου (14.00), στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου 
Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Αποτελεί αναγνωρισμένο  μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2017 τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Φορέας Υλοποίησης των αγώνων είναι το Sportcamp, το προπονητικό κέντρο που διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών αθλητικών διοργανώσεων. Χορηγοί επικοινωνίας των αγώνων είναι οι ιστοσελίδες www.gazzetta.gr και www.insider.gr. 
Ενδεικτικές συμμετοχές από εταιρείες και οργανισμούς στους αγώνες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος ΦουρλήCosmote - Evalue, Παπαστράτος, CMM, Latsis Shipping Ltd, Ελληνικά Πετρέλαια, RevoilMedia StromMednet, TUV Austria, Ελληνικά Χρηματιστήρια κ.α.  
Για περισσότερες πληροφορίες: 
τηλ. 210 7232909  
http://www.hocsh.org 
http://www.facebook.com/HOCSH 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost