Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Εκδήλωση λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών / τελετής αφής και Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αμαλιάδα

Εκδήλωση λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών / τελετής αφής και Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αμαλιάδα- Συνδιοργάνωση και υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας.
Από την πόλη της Αμαλιάδας πέρασε εφέτος η φλόγα ζωής, της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). 
Την όλη διοργάνωση είχε ο Δήμος Ήλιδας ενώ συνδιοργάνωτές ήταν το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Αμαλιάδας και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Κυττάρων Αίματος "Δίνω Ζωη".
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, το απόγευμα, από τα περισσότερα σχολεία της Αμαλιάδας ξεκίνησαν μαθητές-λαμπαδηδρόμοι με αναμμένες δάδες με την φλόγα της ζωής, της αγάπης και της προσφοράς όπου στην συνέχεα μέσω των κεντρικών δρόμων της Αμαλιάδας κατέληξαν στην πλατεία Λαζαράκη. 

Ακολούθησε η τελετής αφής της φλόγας από τους μαθητές κατόπιν απηύθυναν χαιρετισμό οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος και Σπύρος Τζουλέκης, ο πρόεδρος του ΔΣ Ήλιδας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, κ. Αδαμόπουλος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ.Παναγιώτης Ζεύλας, και ο Αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας ενώ στο τέλος υπήρχε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την πιανίστα Βηθλεέμ Δέσποινα Ξύδη.

Η όλη δράση έλαβε τέλος με την επιτυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι στο φουαγιέ του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου Αμαλιάδας.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Αμαλιάδας κάλυψε υγειονομικά όλες τις δράσεις, με πέντε Εθελόντριες Σαμαρείτισσες και έναν Εθελοντή Σαμαρείτη.
ΠΗΓH: https://www.samarites.gr/…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost