Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017

Digital Expo 2017: Περισσότεροι από 14.000 επισκέπτες κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Digital Expo στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.


 Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το GameSpace.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος, καθώς και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.



Οι επισκέπτες του Digital Expo είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αγαπημένους YouTubers, να παρακολουθήσουν ακαδημαϊκά σεμινάρια και παρουσιάσεις από Game Developers.
Επίσης είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε 21 τουρνουά, σε υπολογιστές από την Battlenet GAMING STATIONS, κονσόλες Playstation 4 και Nintendo Switch, καθώς και στα booths των Game Developers.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://twitter.com/hmgwebradio?lang=el Delicious https://www.facebook.com/groups/1686640168251133/ Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost